Сглобяеми къщи

ИВЕЛ991 предоставя възможност да изградите вашия дом. Проектите се съобразяват с архитектурните изисквания на клиента, за осигуряване на комфорт и уют.

Предлагаме на вашето внимание еднофамилни сглобяеми дървени къщи, произведени от екологично чисти строителни материали. Сградите са подходящи за целогодишно и за сезонно обитаване. Екологичните жилища могат да бъдат с едноетажна или двуетажна конструкция. Дървеният материал е от бял бор, добит от екологично чистия район на с. ФОТИНОВО, община гр. БАТАК.

Строителството се извършва по системата “сандвич-панел”, рамка, дървена конструкция, изпълнена с минерална вата и двустранно обшита с OSB плоскости. Използваната минерална вата е с плътност 35 кг/м3 и топлопроводимост 0.038 w/m.k. Височината на панелите е равна на височината на помещенията и е минимум 2600 мм, или повече, съобразно архитектурния проект.

За да започне монтажът, предварително трябва да е изградена бетонна основа, като тя отново е съобразена с изискванията на клиента. Върху нея е захванат основният венец. На него са монтирани външните и вътрешни стени, посредством дюбел пирони . Панилите се свързват с шпилки, гайки и шайби.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ СГЛОБЯЕМА КЪЩА

Цена:

 ​360лв/кв.м – едноетажно строителство

 ​540лв/кв.м – двуетажно строи​телство

Допълнителни услуги:

- Прокарване на Ел. и ВиК инсталация
- Бетонова основа
- Различни видове външни обшивки и изолации